Våra tjänster

Behandlingarna utförs av erfaren medicinsk personal. Vårt arbete fortsätter även efter ingreppet där vi ger råd, eftervård och följer upp dina resultat.Hos oss får du vid en kostnadsfri konsultation ett gediget underlag och information så att du kan fatta ett beslut om vilken metod du vill använda för att komma till rätta med just ditt problem. 

 

Hårtransplantation

Håravfall drabbar både män och kvinnor och kan vara en stor grund till oro och stress. Det kan bero på att håret blir tunt eller helt försvinner på vissa delar av huvudet eller kroppen. Den vanligaste typen av håravfall är androgen alopeci.

Adonis Sweden medarbetare har lång internationell erfarenhet av hårpransplantation. Vårt mål är att förverkliga dina önskemål för att få ett naturligt vackert utseende. Vi använder oss av en teknik som benämns Follicle Unit Extraction (FUE). Tekniken är idag det mest effektiva förfarandet för hårtransplantation och Turkiet anses vara ett av de bästa länderna på detta område. Vid intresse erbjuds du en kostnadsfri konsultation med vår läkare som då går igenom proceduren med dig. Detta samråd kommer också att inkludera de försiktighetsåtgärder vi vidtar när transplantationen sker.

Andra hårbärande områden som skägg, ögonbryn och intimområdet kan av olika skäl påverkas av håravfall. Hårtransplantation utförs därför även på andra ställen än på huvudet. Vi utför hårtransplantation för ögonbryn, ögonfransar, skägg och intima områden. Även i de fall håravfallet kan vara knutet till exempelvis kirurgi, ärr eller brännskador utför vi hårtransplantationer för att återskapa fästen, hårlinjer och täthet.

Vi använder oss av FUE som är den vanligaste metoden för hårtransplantation. Vi använder oss av denna metod för att den innebär ett betydligt mildare form av ingrepp än andra metoder såsom strip-operation. Vid FUE får du lokalbedövning och man tar ut individuella hårsäckar från baksidan av nacken. En hårsäck består av 1-4 hårstrån som sorteras upp och transplanteras till de områden där de behövs. Inom en vecka läker hålen där man tar ut hårsäckarna och metoden innebär att du inte får något ärr. Om det inte finns tillräckligt med hår på baksidan av huvudet går det att använda kroppshår från andra delar av kroppen.

FUE metoden kallas ibland för the Golden Standard inom hårtransplantationer eftersom det är en exklusiv och dyr metod. Med FUE metoden går det alltså att maskera vikarna, sänka hårfästet eller fylla ut hårsäckar med hår på tomma ytor. Många reoperationer, korrigeringar och hårsänkningar görs också med FUE.

FUE Metoden

Tandvård

Tänder är bland det viktigaste vi har och är en viktig del av människans hälsa, vilket betyder att vi måste ta hand om våra tänder. Det är även tänderna som lyfter ett leende, med vackra och friska tänder så behöver du inte oroa dig för något.

Vi på Adonis Sweden hjälper dig med allt från att dina tänder är friska till att de ser bra ut, allt från lagning till blekning. Vi är experter inom området och har även internationell expertis, med oss kan ni känna er trygga med att vi gör ett bra arbete, så som

> Skalfasader (Hollywood smile)
> Implant
> Rotfyllning 
> Tandblekning
> Zirkonium Emax Crown
> Bruksizm

Microneedling är en hudföryngrande behandling där man tar hjälp av en skin roller. Det som händer är att man penetrerar huden med mikronålar som i sin tur skapar tusentals mikrokanaler, som leder till en kontrollerad skada mot huden. Det som händer med huden är att elastin- och kollagenproduktionen, hudens naturliga läkningsprocess, vilket gör att huden känns spänstigare, fylligare, starkare och man får en yngre hud. 

Hos Adonis Sweden kan du känna dig trygg när du gör din behandling. Alla ingrepp utförs av experter inom området som även har internationell erfarenhet inom området. 

Microneedling

Trådlyft

Känner du att din hud börjar brista? Då är trådlyft något för dig. Trådlyft är en ny och enkel metod. Trådlyft är ett mindre ingrepp om man jämför med ansiktslyft, och det är för patienter med tidig ålderstecken. Meningen med trådlyft är att lyfta och strama till samt öka hudens elasticitet

Trådlyft får bara göras av legitimerade läkare, något vi på Adonis Sweden har. Till skillnad från ett vanligt ansiktslyft är patienten vaken under ett trådlyft. Ingen narkos behövs. Vårt mål är att ni ska känna er trygga och med vår expertis så ska ni även känna er nöjda efter betalad tjänst. 

Näsplastik är ett av de mest efterfrågade ingreppen. Antingen av estetiska eller funktionella skäl. Det kan också vara en kombination av dessa. Vanligast är att man minskar storleken på sin näsa eller ta bort en puckel på näsryggen. Många vill också förändra nästippens utseende eller höja en hängande nästipp.

 Vi på Adonis Sweden är experter inom området och du kommer kunna vara goda händer när ingreppet görs. Vi ser till att ingreppet medför så lite smärta som möjligt och att du får ett resultat som du är nöjd med.

 

Näsplastik

PRP Behandling

PRP är en mycket bra behandling för både män och kvinnor som är tunnhåriga eller har börjat  tappa sitt hår och vill få håret att börja växa bättre.

En PRP är hårbehandling för personer som har problem med håravfall samt för patienter som redan har genomgått en hårtransplantation. Känner du att ditt hår upplevs tunnare eller att du tapper mer hår än vanligt? Så kan denna behandling kanske vara en lösning för dig. Vi har lång erfarenhet av PRP-behandlingar, vilket är en trygghet för dig som patient.

Plastikkirurgi

Hos oss på Adonis erbjuder vi såväl rekonstruktiv som estetisk plastikkirurgi.

Med rekonstruktiv plastikkirurgi avses ingrepp som är avsedda att återställa skador som man fått med åren eller kanske till och med sen födseln. Har du brutit näsbenet som barn så är det ett typisk rekonstruktivt ingrepp som vi utför hos oss.

Med estetiska plastikkirurgi menas skönhetsoperationer som är ägnade att förändra utseendet enligt önskemål. Det kan då handla om att ändra storlek och form på ett visst område som exempelvis brösten eller magen. Andra populära ingrepp är ansiktslyft och fettsugning.

När vi utför dessa ingrepp är det väldigt viktigt för oss att vi har en grundlig konsultation med dig där det framgår tydligt vad du som kund vill uppnå med just din plastik. Du kommer bland annat att rådgöra med våra kompetenta och erfarna läkare. Tillsammans hittar vi rätt sätt för dig att uppnå just det resultat du önskar.