ArabicEnglishSwedish

Våra tjänster

Behandlingarna utförs av erfaren medicinsk personal. Vårt arbete fortsätter även efter ingreppet där vi ger råd, eftervård och följer upp dina resultat.Hos oss får du vid en kostnadsfri konsultation ett gediget underlag och information så att du kan fatta ett beslut om vilken metod du vill använda för att komma till rätta med just ditt problem.

Hårtransplantation

Håravfall drabbar både män och kvinnor och kan vara en stor grund till oro och stress. Det kan bero på att håret blir tunt eller helt försvinner på vissa delar av huvudet eller kroppen. Den vanligaste typen av håravfall är androgen alopeci.

Adonis Sweden medarbetare har lång internationell erfarenhet av hårpransplantation. Vårt mål är att förverkliga dina önskemål för att få ett naturligt vackert utseende. Vi använder oss av en teknik som benämns Follicle Unit Extraction (FUE). Tekniken är idag det mest effektiva förfarandet för hårtransplantation och Turkiet anses vara ett av de bästa länderna på detta område. Vid intresse erbjuds du en kostnadsfri konsultation med vår läkare som då går igenom proceduren med dig. Detta samråd kommer också att inkludera de försiktighetsåtgärder vi vidtar när transplantationen sker.

Andra hårbärande områden som skägg, ögonbryn och intimområdet kan av olika skäl påverkas av håravfall. Hårtransplantation utförs därför även på andra ställen än på huvudet. Vi utför hårtransplantation för ögonbryn, ögonfransar, skägg och intima områden. Även i de fall håravfallet kan vara knutet till exempelvis kirurgi, ärr eller brännskador utför vi hårtransplantationer för att återskapa fästen, hårlinjer och täthet.

FUE Metoden

Vi använder oss av FUE som är den vanligaste metoden för hårtransplantation. Vi använder oss av denna metod för att den innebär ett betydligt mildare form av ingrepp än andra metoder såsom strip-operation. Vid FUE får du lokalbedövning och man tar ut individuella hårsäckar från baksidan av nacken. En hårsäck består av 1-4 hårstrån som sorteras upp och transplanteras till de områden där de behövs. Inom en vecka läker hålen där man tar ut hårsäckarna och metoden innebär att du inte får något ärr. Om det inte finns tillräckligt med hår på baksidan av huvudet går det att använda kroppshår från andra delar av kroppen.

FUE metoden kallas ibland för the Golden Standard inom hårtransplantationer eftersom det är en exklusiv och dyr metod. Med FUE metoden går det alltså att maskera vikarna, sänka hårfästet eller fylla ut hårsäckar med hår på tomma ytor. Många reoperationer, korrigeringar och hårsänkningar görs också med FUE.

Trådlyft

Känner du att din hud börjar brista? Då är trådlyft något för dig. Trådlyft är en ny och enkel metod. Trådlyft är ett mindre ingrepp om man jämför med ansiktslyft, och det är för patienter med tidig ålderstecken. Meningen med trådlyft är att lyfta och strama till samt öka hudens elasticitet

Trådlyft får bara göras av legitimerade läkare, något vi på Adonis Sweden har. Till skillnad från ett vanligt ansiktslyft är patienten vaken under ett trådlyft. Ingen narkos behövs. Vårt mål är att ni ska känna er trygga och med vår expertis så ska ni även känna er nöjda efter betalad tjänst.

Microneedling

Microneedling är en hudföryngrande behandling där man tar hjälp av en skin roller. Det som händer är att man penetrerar huden med mikronålar som i sin tur skapar tusentals mikrokanaler, som leder till en kontrollerad skada mot huden. Det som händer med huden är att elastin- och kollagenproduktionen, hudens naturliga läkningsprocess, vilket gör att huden känns spänstigare, fylligare, starkare och man får en yngre hud.

Hos Adonis Sweden kan du känna dig trygg när du gör din behandling. Alla ingrepp utförs av experter inom området som även har internationell erfarenhet inom området.

PRP Behandling

PRP är en mycket bra behandling för både män och kvinnor som är tunnhåriga eller har börjat tappa sitt hår och vill få håret att börja växa bättre.

En PRP är hårbehandling för personer som har problem med håravfall samt för patienter som redan har genomgått en hårtransplantation. Känner du att ditt hår upplevs tunnare eller att du tapper mer hår än vanligt? Så kan denna behandling kanske vara en lösning för dig. Vi har lång erfarenhet av PRP-behandlingar, vilket är en trygghet för dig som patient.

Näsplastik

Näsplastik är ett av de mest efterfrågade ingreppen. Antingen av estetiska eller funktionella skäl. Det kan också vara en kombination av dessa. Vanligast är att man minskar storleken på sin näsa eller ta bort en puckel på näsryggen. Många vill också förändra nästippens utseende eller höja en hängande nästipp.

Vi på Adonis Sweden är experter inom området och du kommer kunna vara goda händer när ingreppet görs. Vi ser till att ingreppet medför så lite smärta som möjligt och att du får ett resultat som du är nöjd med.

Fettsugning

Plastikkirurgi

Plastikkirurgi har fått uttrycket från grekiska plastikos, som betyder skapa/forma.
Det finns Rekonstruktiv resp Estetisk plastikkirurgi.

Rekonstruktion plastikkirurgi

Man behöver remiss för sådana kirurgi, liksom bröstcancer, brandskador, tumöroperationer eller efter en olycksfall etc.

Estetisk plastikkirurgi

Det är kirurgi som inriktar sig att motverka naturliga åldrandet, dvs skönhetsoperationer eller kosmetisk kirurgi. Ditt utseende förändrad med hjälp av ingrepp till det du är nöjd med detta.

Hakförstorning

Är du inte nöjd med din profil? Har du en haka du inte är nöjd med? Då finns det metoden hakförstorning just för dig. I denna metod placerar man ett hakimplantat av silikon under huden på hakan och sedan syr man ihop den.Hakförstorning är en enkel och nästan riskfria metoden inom estetisk plastikkirurgi som utförs.

Bröst förminskning

Denna kirurgin är bland de enklaste inom plastikkirurgi som finns. Vi undersöker noggrann patienten vid en konsultation och där avgörs omfattningen av ingreppet samt priset. Man tar bort bröstvävnad och överskott av hud för att göra brösten lättare och mindre.

Bröstförstoring

Vid konsultationen avgörs mycket av ditt behov och vad vi kan göra för att bemöta ditt behov. Vid denna ingrepp förändrar man bröstens storlek och utseende på flera olika sätt t ex brösten görs större och olikheter balanseras eller förändrar formen. Bröstimplantat är den vanligaste metoden men även en så kallade Hybridbröstförstorning som kombineras med eget fett. Vi på Adonis är expert på att svara ditt behov med dagens moderna tekniker.

Bukplastik

Lös hud är problemet som kan tas bort på magen framförallt efter viktnedgång och graviditet.

Fettsugning

Ett väldigt populär plastikkirurgi! Ingreppet är enkelt och ger väldigt fina resultat. Det passar både män och kvinnor. Man blir av med fett som nästan är omöjliga att bli av med träning och diet.

Käklinje, Haka, Kindben: Med Filler behandling kan man ge huden volym för att släta ut rynkorna.

Fillers

Injektionsbehandling med filler är volymgivande och reducerar rynkor och veck. Regelbundna injektionsbehandlingar med fillers ger resultat som varar länge.Injektionsbehandling är ett bra alternativ för dig som önskar effektiv behandling av rynkor, ansiktskonturering, hudföryngring eller läppförstoring. Behandlingarna är säkra, snabba och effektiva och konvalescensen är vanligtvis obefintlig eller mycket kort. Vi erbjuder ett stort antal olika injektionsbehandlingar för flera olika användningsområden.

Botox

Botox är en injektionsbehandling som blockerar den nervsignal som gör att en muskel dras samman. Resultatet är att linjer och rynkor som skapats av att du till exempel kisat mot solen eller rynkat på pannan, mjukas upp och blir mindre synliga. Botulinumtoxin typ A, mer känt som Botox, är idag en mycket beprövad och effektiv metod för dig som vill se piggare och fräschare ut.

Dynamiska rynkor som uppstår när du rör ansiktsmuskulaturen, t.ex. ler, skrattar eller rynkar pannan kan ofta dra ner pannan och ge en trött blick.

Plasma pen

Plasma pen behandling är en av de mest effektiva och snabba och icke kirurgiska metoderna i marknaden inom dermatologi och medicinsk eterisk. Metoden görs med en pennliknande verktyg som genererar plasma genom en elektrisk urladdning. När pennspetsen närmar sig huden med 1-2 mm avstånd med huden. När spetsen närmar sig huden avges en plasmaljus. Högspänning orsakar att hudcellerna drar närmare varann. Resulterar blir fint efter 4 veckor efter behandlingen.

Behandlingen tillämpar bl a personer med hängande ögonlock, påsar under ögonen, rynkor med mera.

Fransförlängning

Adonis Sweden AB erbjuder kunderna som känner sig i behov av Fransförlängning. Du behöver inte vara kändis för att göra behandlingen längre. Det finns två vanliga metoder som används i Sverige, singelfransar och volymfransar.

Fördelen med fransförlängning är att man har mindre behov av smink. Man kan välja hur långa/korta fransarna kan vara. När man är trött kan man gå och lägga sig och sova längre utan bekymmer. Man kan bada med fransförlängning utan problem. Men då måste man vara försiktig med bastu, spa och att använda olja och sådana konsistens. Skillnaderna Mellan volym och singel förlängning: Volym fransförlängningar är lätta och mer skonsamma mot de naturliga fransar.

Man lägger flera förlängningar på en och samma frans. Singelfrans är den första metoden fransförlängning. Man får tjockare och längre fransar. En singelfrans sätts på en naturlig frans och resultatet blir mer fylligare och längre.

BB glow

BB Glow är senaste metoden som används mest för åldrande hud men även för rynkor och fina linjer, solskador, mörka ringar runt ögonen etc.Vid denna metod använder man en Microneedling-penna för att tatuera BB-serum i huden för att dölja fläckar och namnet Glow kommer här att betyda lyster och vacker hud varje dag.